Mediums julekalender er i gang!

I dag er det første søndag i advent og i den sammenheng ønsker vi i Medium å spre litt juleglede frem til jul. Følg med hver søndag frem til jul og delta i konkurransen om å vinne et årsabonnement med magasinet Medium!

Nå kan du vinne et årsabonnent hver uke frem til jul!

Vi i magasinet Medium ønsker å spre litt juleglede og hygge i desember. Derfor kjører vi en liten hyggelig konkurranse hver søndag frem til jul. Hver uke gir vi bort et helt årsabonnement til en heldig vinner. Premiene er totalt fire årsabonnement med Medium total hvor du både får seks blader tilsendt i løpet av året, samt tilgang til alt digitalt. Verdien på dette er kr 449,-. Har du allerede årsabonnent for 2023, så får du abonnent for ett år til.

Slik kan du delta:

Hver søndag frem til jul så vil vi i medium dele en adventsak hvor vi lenker til en inspirerende artikkel som kan hjelpe deg i førjulstiden. Vi stiller et enkelt spørsmål om hva denne saken handler om. Du sender ditt svar til oss på messenger og vi trekker vinner i livesendingen uken etter.

Denne søndagens spørsmål:

Hva skriver vår redaktør og journalist Elisabeth om i denne ferske nettsaken som ble publisert i går: medium.no/helse-og-terapi/15-avslappende-og-beroligende-eteriske-oljer 

Handler dette om:

a) Sykler?

b) Eteriske oljer?

c) Bøker?

Send ditt svar til oss på messenger (enten via Instagram eller Facebook). Deler du konkurransen vår i stories og tagger oss så øker du dine vinnersjanser!

Vinner blir trukket på neste fredagslive fredag 2. desember kl. 11. Vinnere blir også kontaktet direkte i ettertid om de ikke kan være med på livesendingen.

Vi i Medium ønsker dere alle en riktig god førjulstid fylt med glede, hygge og fred!