Nymåne i Steinbukkens tegn

På lille juleaften får vi årets siste nymåne, denne gangen i Steinbukkens målrettede og fokuserte energi. Med Steinbukkens drivkraft og vilje får du ned mye mer strukturerte og realistiske mål enn ellers. Bruk energien for alt det er verdt − dette er virkelig en nydelig energi å planlegge i, samt skrive ned dine mål for 2023.

Nymåne i Steinbukken 23. desember kl. 11:16

23. desember kl. 11:16 er det nymåne i Steinbukkens tegn.

Årets siste nymåne faller veldig heldig nær juledag. Dette lover jo veldig bra for 2023, med tanke på Sverre Østens spådomsord som jeg nevnte i denne artikkelen! Nå går vi inn i julen og energien går fra ild til jord og vi roer oss. Dette er en perfekt nymåne å sette opp ønsker og planer for det kommende året.

Gå for suksess i 2023!

Med Steinbukkens drivkraft og vilje kan du oppleve suksess i selv svært krevende drømmer og mål du måtte ha. Bruk energien for alt den er verdt − dette er virkelig en nydelig energi å planlegge suksess i – tenk stort! Astrolog Yasmin Boland skriver i sin Moonology Diary for 2022 at er det en nymåne du skal jobbe med i året, så er det denne her. Denne nymånen er perfekt å jobbe med for ønskene og drømmene du måtte ha for det kommende året.

Steinbukken er ambisiøs, viljesterk og kan klatre hvilket som helst fjell hvis hen har bestemt seg. Bruk denne energien til å jobbe med dine mest ambisiøse mål og drømmer under denne nymånen.

Vær ambisiøst og tenk langsiktig med din ønskeliste

Ved nymåne er månen helt i starten av sin syklus og det er generelt en flott tid for å manifestere, visualisere og sette opp konkrete delmål og ønskeliste. Dette er en flott tid for å starte med nye ting og ha en slags «ny start». Man begynner med blanke ark sammen med den nye månesyklusen. Lag deg gjerne en liste med ønsker, planer og drømmer når det er nymåne, så kan du la disse ønskene og planene vokse i takt med månen. Akkurat denne nymånen, så oppfordres du også å tenke ekstra langsiktig med dine ønsker og planer. Vær ambisiøs for det kommende året (og livet).

Skriv ned konkrete mål, gjerne med materiell tematikk. Dette er et jordtegn som mange toppledere og veldig vellykkede, rike mennesker har. Det er nok for alle, gå for suksess, med denne kraftfulle Steinbukk energien, som det er masse av på himmelen under akkurat denne nymånen, kan du nå de mest utfordrende og krevende ønskene dine. Se for deg at du allerede har oppnådd det du ønsker deg når du skriver din liste og formuler setningene i presens. Du kan også visualisere og sette ned noen punkter for hvor du ønsker å være om for eksempel 10 år. Nye magi og viktige detaljer kan allerede falle på plass i disse dager ved å sende ut ønsker til universet.

Her kan du lese mine 5 beste tips til hva du kan gjøre når det er nymåne.

Jeg ønsker deg med dette en god nymåneopplevelse og en riktig god jul! Jeg håper at alle dine ønsker blir oppfylt!

Nymåne- og juleklem sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️