Fokuser på relasjoner under oktobers nymåne

Nymåne i Vektens tegn gir deg en mulighet til å se på dine forhold og relasjoner. Ønsker du å tiltrekke deg et godt forhold så er dette den rette tiden.

Nymåne i Vektens tegn 16. oktober kl. 21:31

Midten av oktober får vi en nydelig nymåne i den harmoniske Vektens tegn. Gjorde du et godt arbeid med dine egne behov under oktobers første fullmåne, vil du få ekstra god uttelling for det arbeidet du gjør under denne nymånen.

Når det er nymåne er månen helt i starten av sin syklus og det er en flott tid for å manifestere, visualisere og sette opp konkrete delmål og ønskeliste. Dette er en flott tid til å starte med nye ting og ha en «ny start». Man begynner med blanke ark sammen med den nye månesyklusen.

Fokuser og jobb med relasjonene og forholdene dine

Nymåne i Vektens tegn gir deg en ypperlig mulighet til å se på dine forhold og relasjoner. Hvis du ønsker å tiltrekke deg et godt forhold, enten det er venner eller kjæreste, så er dette den rette tiden. Dette gjelder ikke bare romantiske forhold, men også vennskap og relasjoner du måtte ha med kolleger. Med dette sagt, så er dette kanskje den beste tiden på året å date og søke (og kanskje finne) en mulig kjæreste.

Dette er en perfekt tid å finne en ny romantisk partner, samt jobbe med dine eksisterende relasjoner i livet.

Sett mål, visualiser og drøm stort under hver nymåne. Ta en titt på dine forhold, både til deg selv og de rundt deg under denne nymånen. Husk at du er en elskelig person og du fortjener å ha det godt.

Tillater du nok kjærlighet i livet ditt?

Under denne nymånen kan det også være fruktbart å jobbe med ønsker og mål du har om din selvverd. Føler du at du fullt og helt fortjener kjærlighet? Kanskje du streber med vonde følelser som at du ikke er populær nok eller elsket nok. Denne nymånen er perfekt for deg som trenger å jobbe med selvbilde og egenkjærlighet. For å kunne motta kjærlighet må du først lære å elske hele deg selv! Jobb aktivt med positive affirmasjoner som øker din kjærlighet til deg selv. For eksempel:

  • «Jeg er elsket»
  • «Jeg er elskelig»
  • «Jeg er i et forhold hvor jeg blir elsket og respektert for den jeg er»
  • «Jeg er lykkelig»

Gir du like mye som du får?

Vekten elsker balanse og harmoni, derfor kan den sosiale Vekten lett sette seg selv til sist for å blidgjøre og tilfredsstille andre. Sørger du for å ta like mye som du gir? Hvis man ikke passer på dette kan man fort bli utbrent. Vit at du og fortjener å være glad og tilfredsstilt. Ha dette i bakhode når du skriver din ønskeliste og delmål til denne månedens nymåneseremoni.

God nymåne 16. oktober!

Bli med og mediter under nymånen. Ragna i Spira Healing arrangerer morgenmeditasjon 16. oktober klokken 10:00. Du kan melde deg på her.