Fullmåne i Vannmannens tegn

Er du frustrert over et firkantet system og regler? Kanskje du føler deg frarøvet frihet av en sjefete venn eller familiemedlem. Fullmånen fredag 12. august er en perfekt fullmåne å jobbe med denne tematikken.

Bruk Vannmannens fritenkende sinn til å gi slipp på eller endre disse relasjonene som holder deg tilbake. Dette er også en fin tid å se på det store bilde, menneskeheten og gjøre ting som er bra for planeten.

Et før- og etter punkt

Fredag 12. august kl. 03:35 om morgenen er det fullmåne i den fritenkende og objektive Vannmannen.

Denne fullmånen er også preget av Saturn sin retrograd. Saturn er astrologiens strenge læremester og astrolog Yasmin Boland skriver i sin Moonology Diary at denne fullmånen nærmest markerer et før- og etter punkt hvor du med mer logikk enn ellers greier å kutte bånd, vaner og relasjoner som ikke gagner deg lenger.

Fullmånen markerer månens mest energiske og potente punkt i dens syklus. Dette er en fin tid å synes, møte andre og være sosial. Symbolsk sett så belyser fullmånen det vi trenger å se og gjøre noe med, spesielt emosjonelt sett. Derfor er det mange av oss som blir litt ekstra følsomme og gira under fullmånen. Denne fullmånen vil nok oppleves litt «kjøligere» og mer distansert enn mange andre fullmåner grunnet at den er i den logiske og intellektuelle Vannmannen, samt er påvirket av retrograden til Saturn.

Tilgi og gi slipp på det som ikke gagner deg lenge

Bruk fullmånens lys til symbolsk å belyse det som generelt sett ikke gagner deg lenger. Gi slipp på det, tilgi og kom deg videre i din prosess. Frustrasjon, sinne og frykt du måtte ha rundt arbeidslivet ditt, ambisjoner og personlige mål er flotte å jobbe med under denne superfullmånen i Steinbukkens tegn. Tilgi deg selv hvis du er frustrert over at du for eksempel ikke har kommet lengre enn det du har i ditt arbeidsliv og karriere. Med tilgivelse mener jeg ikke at du skal akseptere en vond handling som du eller noen andre har gjort. Du tilgir for din egen del for å frigjøre deg, kun tilgivelse og kjærlighet til deg selv og til de rundt deg kan frigjøre deg. Det kan ta tid å tilgi fullt og helt, derfor er det ekstra hjelpsomt å jobbe med fullmånens energi til nettopp dette.

Fra gammelt av ble augusts fullmåne annet kald rødmåned, Sturgeon/størje-måne (grunnet det store antallet fisk av dette slaget som er aktiv på denne delen av året) og kornmåne grunnet at dette er måneden hvor kornet begynner å høstes.

Spørsmål som er fine å filosofere på til denne fullmånen:

  • Er jeg for opphengt i et tema, relasjon eller vane?
  • Er det noe lederskap jeg ønsker å endre?
  • Er jeg for kontrollerende mot andre, eller lar jeg meg bli for kontrollert av andre?
  • Hvor langt har jeg kommet i prosjekter som er viktige for meg? Med et objektivt blikk: hva kan jeg endre?

God fullmåne ønskes deg!

Hilsen fra Ragna??‍♀️

Les mer om hva du kan gjøre når det er fullmåne her.