Fullmåne i Krepsen – en tid for tilgivelse

Natt til lørdag 7. januar kl. 00:07 får vi årets første fullmåne i den følsomme og myke Krepsens tegn. Dette er en perfekt fullmåne å jobbe ekstra med tilgivelse og utøve egenomsorg slik at du kan kan forplikte deg til dine nyttårsplaner og gamle drømmer med høy og kjærlighetsfull energi.

En seig start på året, bruk fullmånen til å gi slipp på gammelt grums

Året starter med en litt «seig» og lite motiverende energi. Dette har nok en sammenheng med at både Merkur, planeten for kommunikasjon, intellekt, minne og reise, samt planeten for ambisjoner, lidenskap, seksualitet og krig, Mars, er i retrograd. Mars stopper sin nesten tre måneders lange retrograd (startet 30. oktober) den 12. januar og Merkur avslutter sin tre ukers (startet 29. desember) retrograd 18. januar. At året starter med så sterke retrograder kan føre til at man mister litt motet, blir frustrert og føler at man ikke kommer seg videre.

Fokus på tilgivelse, ditt emosjonelle liv samt familie vil være fint å fokusere på under årets fullmåne i Krepsen.

Dette er en fin til å se hva du kan lære av fortiden, samt se på hva det er som trigger deg. Hva er det du trenger å gi slipp på eller møte med kjærlighet slik at du kommer deg videre? Bruk denne healende og trøstende fullmånen i Krepsen tegn til å jobbe med energien som er nå i stedet for å grave deg ned i frustrasjon, sinne og bitterhet. Ha tillit til at det er en tid for alt.

Fokuser på tilgivelse og healing denne gangen

Ved fullmåne er det alltid en flott tid å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokusere på takknemlighet.  Dette kan også påvirke deler i livet ditt ved at ting, hendelser, relasjoner og så videre kommer til et klimaks. Det kan bli litt emosjonelt og slitsomt. Dette er universets måte å hjelpe deg med å gi slipp på og komme deg videre fra ting som holder deg tilbake og som blokkerer din energi.

Denne gangen i januar 2023 er det ekstra fruktbart for deg å tørre å være sårbar, åpne opp og heale «gamle» sår og mislykkede forsøk på å nå dine mål. Nå er det på tide å forplikte seg på nytt til dine drømmer, planer og ønsker. Du kan kun oppnå suksess med dine store utfordringer og det du frykter ved å være kjærlig og god mot deg selv. Fokus på familie og dine relasjoner er også fint under denne fullmånen.

Les her om hvordan du kan utføre din egen fullmåneseremoni. 

Lyst til å jobbe med månen gjennom hele året?

Vi har laget en liten oversikt over alle fullmånene i 2023, du kan se oversikten her. Vi legger også ut en litt mer utdypende nettartikkel på hver ny- og fullmåne rett før lunasjonen tar sted. Så det er bare å følge med. 🙂

God fullmåne!

Måneklem sendes fra Ragna🌛🌝🌜