Fullmåne i Tvillingene 8. desember

Tidlig morgen den 8. desember er det fullmåne i Tvillingens tegn. Dette er den siste fullmånen i 2022 og er en ypperlig mulighet til å gi slipp på det du ikke vil ha med deg videre inni 2023. Dette gjelder spesielt tematikk som begrensende tanker og negativ snakk til deg selv og om andre.

Fullmåne i Tvillingene 8. desember kl. 05:08

8. desember kl. 05:08 er fullmåne i Tvillingens tegn.

Tidlig på morgenen torsdag 8. desember er det en spennende fullmåne i Tvillingenes tegn. Dette er årets siste fullmåne og det gir deg en perfekt anledning til å gi slipp på det som du ikke vil ha med deg inn i 2023. Tvillingene er også et dualistisk tegn som står for alt som har med kommunikasjon å gjøre.

Er det noe du kan gjøre for å få enda bedre kommunikasjon? Kanskje du kan bli flinkere til å lytte, eller vente litt med å respondere hvis du blir provosert? Kanskje du kan jobbe med å gi slipp på frykt for å såre slik at du lettere kan snakke din sannhet? Dette kan være fint å reflektere over under denne fullmånen.

Ved fullmåne er det alltid en flott tid å gi slipp på negative tanker og mønstre som ikke gagner deg lenger, tilgi og fokusere på takknemlighet. Månen har da fullført sin syklus, den er full. Dette kan også påvirke deler i livet ditt ved at ting, hendelser, relasjoner og så videre kommer til et klimaks. Det kan bli litt emosjonelt og slitsomt. Dette er universets måte å hjelpe deg med å gi slipp på og komme deg videre fra ting som holder deg tilbake og som blokkerer din energi. Gi slipp på det som ikke har gagnet deg i 2022, slik at du kan gå inn i 2023 med blanke ark og fargestifter tell.

Les her om hvordan du kan utføre din egen fullmåneseremoni. 

Årets siste fullmåne – bruk den for alt den er verdt!

Dette er som nevnt årets siste fullmåne, er det en fullmåne du skal jobbe med i løpet av året, er det kanskje denne. Nå kan du gjøre litt sjelelig arbeid og virkelig gi slipp på det du ikke vil ha med deg inn i 2023 som er rett rundt hjørnet. Det aller viktigste arbeidet du kan gjøre er å tilgi, tilgi, tilgi og tilgi litt til. Dette kan kanskje høres rart ut, men det er ved å tilgi du virkelig gir slipp.

Tilgi, løsriv deg og gi slipp under desembers fullmåne og møt 2023 med åpne armer og et åpent hjerte.

Du tilgir for din egen del

Du tilgir for din egen skyld, ikke andres. Tilgivelse på denne måten betyr derfor ikke at du for eksempel godtar en negativ eller slem handling, men du omfavner det med kjærlighet, tar med deg lærdommen og gir slipp på det vonde som ikke gagner deg lenger.

Les mer om tilgivelse og hvordan du kan gjøre dette her.

Skriv ned det du vil gi slipp på og brenn det

En av mine favorittøvelser gjøre når jeg trenger å tilgi, gi slipp og komme meg videre er å skrive ned det vonde, eller det som ikke gagner meg lenger ned på lapper. Deretter brenner jeg de opp på et trygt sted som i vedovnen eller på bålpanna. Hvis du ikke har mulighet til dette kan du også seremonielt rive lappene i stykker. Du kan gå frem på denne måten:

  • Ro ned, pust og gjerne mediter en 10-15 minutter med intensjonen at det du trenger å gi slipp på kommer klart til deg. Ikke prøv å presse dette frem, la det komme til deg naturlig. Det er ikke alltid du vil få klare svar.
  • Rett etter meditasjonen finner du frem lapper og penner og skriver ned det du ønsker å tilgi og gi slipp på. Til denne fullmånen er det fint å fokuserer på begrensende tanker og negativt selvsnakk og sladder.
  • Hold hver enkelt lapp, gjerne mot hjertet, og si enten høyt eller inni deg at du tilgir det som står på lappen før du legger de i flammene/ river de og dermed starter den positive transformasjon.

Vær god mot deg selv og fokuser på takknemlighet og det gode du har i livet etter du har brent lappene.

Med dette så ønsker jeg deg en nydelig siste fullmåne i 2022!

Måneklem sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️

Les også: 

Slik utfører du din egen fullmåneseremoni

Føl deg bedre med tilgivelse