I dag kan motivasjonen være på topp!

Dagens kort viser at denne fredagen kan drømmene, planene og ideene dine ikke lenger bare forblir tanker – noe vil skapes slik at disse blir materialisert. Ildkongen kommer til deg med energien og autoriteten du trenger til å komme i gang.

Dagens kort viser at denne fredagen kan drømmene, planene og ideene dine ikke lenger bare forblir tanker – noe vil skapes slik at disse blir materialisert. Ildkongen kommer til deg med energien og autoriteten du trenger til å komme i gang. Om du har masse ideer og drømmer er det viktig at du snakker høyt om disse denne dagen, det er stor sjanse for at du endelig møter mennesker, eller finner ressurser som trengs og vil hjelpe deg å få hjulene skikkelig i gang.

Det kan hende du opplever fremgang og vekst i et eget foretak, kreativt prosjekt, arbeidsprosjekt, bokprosjekt eller lignende. Ta en lederrolle, vær modig og kjør på med planer. Har du bedt om et tegn fra universet, så er dette det tegnet du har ventet på. Kjør på, du er på rett vei! Hvor går ferden nå? Heia deg!

Ta det første viktige steget i denne dagen, du vil få ekstra støtte og hjelp fra universet. Drøm stort og sett i gang allerede i dag. Hva kan du allerede nå, etter du har lest denne veiledningen?

På kortet til Radleigh Valentine står i tillegg denne teksten: «Fokus, fokus, fokus! Kommuniser med visjoner og være en leder. Råd fra en kreativ person.»

Kortet er fra kortstokken Engletarot og er laget av Radleigh Valentine og illustrert av Steve A. Roberts. Norsk utgave av Lille Arkana. Liker du denne kortstokken? Du kan kjøpe den hos Lille Arkana.

Ha en kreativ fredag og riktig god helg!

Hilsen Ragna??‍♀️