En energisk og impulsiv dag

Dagen kort ble den travle «Knight of Swords», som er det samme som Luftknekten på norsk. Dette kortet har masse energi, impulsivitet og viljekraft i seg og dette vil smitte over på deg i dag.

Dagen kort ble den travle «Knight of Swords», som er det samme som Luftknekten på norsk. Dette kortet har masse energi, impulsivitet og viljekraft i seg og dette vil smitte over på deg i dag. Knekter handler alltid om handling og bevegelse og i dag kan det hende at det blir for mye av det gode.

Hvis du står ovenfor noen viktige valg i dag, så sørg for å stoppe opp litt, puste, jorde deg og tenke deg godt om. Det er fort gjort å kjøre på litt for fort da man blir revet med. Det kan hende at det er bedre å si nei først, for så å heller ombestemme seg.

Samtidig så kan denne energien være det sparket bak du trengte for å få hjulene i gang. Så ikke bli overrasket om du bråbestemmer/ ombestemmer deg i dag. Dette er en dag som mye kan skje på kort tid!

Hold deg fast i svingene!

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en impulsiv og energisk lørdag⚔

Hilsen Ragna??‍♀️