Materiell trygghet og fokus på hjemmet

Ukens første kort ble den stødige og trygge Jordkongen. Kortet står for materiell trygghet og stabilitet. Dette betyr at du i dag kanskje har ekstra fokus på hjemmet og eventuelt å gjøre tiltak som styrker dette.

Jordkongen er også et kort som står for trygg og stødig økonomi hvor det kommer godt med penger inn. Jordkongen vet hvordan han skal både tjene og holde på pengene. Det kan hende at du får en liten pengegave av noen form i dag også.

Tatt ned i mer hverdagslig betydning kan det hende at du ønsker å bare være hjemme i dag. Å være «Konge» i ditt eget hus/ leilighet og slappe av. Dette er også en flott dag å nyte et godt måltid sammen med venner og familie eller shoppe litt til interiør. Det kan også hende at du bestemmer deg for å ikke bruke like mye penger og setter opp en sparekonto.

Jordkongen er ikke av den ville og impulsive typen, det må være forutsigbart, trygt og godt. Ha med deg denne energien i alle valg som har av økonomisk betydning i dag. Føles det bra så kan du regne med økonomisk vekst siden.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en magisk og fokusert mandag!

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️

PS: Sjekk ut vår julekalender som starter i dag her: https://medium.no/aktuelt/medium-sin-julekalender-er-i-gang/