En dag preget av fart og spenning!

Dagens kort ble den fyrrige Ildknekten. Dette betyr at dagen blir preget av fart, spenning og kanskje et uventet eventyr. Ildknekten er eventyrlysten , impulsiv og morsom å henge med, så dette kan bli litt av et romjulseventyr.

Knekter i tarot handler alltid om bevegelse og denne romjulstorsdagen kan du regne med at dine ideer og planer får fortgang på seg! Spesielt de prosjektene som er av kreativ art. Se om du kan plukke opp noen eksisterende planer og blåse nytt liv i dem?

Det kan også hende at eventyrlysten tar overhånd og at du tar steget videre og planlegger, eller drar ut på en reise som virkelig tenner din indre flamme denne dagen. Husk å beregne god tid med tanke på at Merkur starter sin retrograd i dag. Du vil føle deg lidenskapelig over dine ideer, prosjekter og relasjoner som hjelper deg å få ting i gang. Dette er vel og bra, men sørg for å være godt jordet og tenk deg om en gang eller to eller tre før du tar store eller viktige avgjørelser i dag. Tålmodighet er virkelig en dyd og akkurat dette kan du kjenne på i dag.

Kortet er fra tarotkortstokken The Druid Craft Tarot som er skrevet av Philip & Stephanie Carr-Gomm og illustrert av Will Worthington. Les mer om kortene her. 

Ha en nydelig torsdag!
PS: I dag starter Merkur sin fjerde retrograd i 2022 (og første i 2023). Denne varer helt frem til 18. januar. Vær ekstra obs på kommunikasjon, beregn god tid til reiser og reflekter over fortiden og hvordan dine livserfaringer kan hjelpe deg i fremtiden. Les mer om Merkur retrograd her. 

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️