Det er en tid for alt

Ukens siste kort ble Den hengte mann fra Den store arkana. Dette kortet står for en eller annen form for «offer», gjerne i form av utsettelser, avlysninger eller flytting av avtaler. Det er en tid for alt og i dag kan det hende at tiden ikke var rett for noen av dine planer. Pust og se på mulighetene som kommer med å kanskje måtte vente litt.

Dette kortet kan bety at dagen blir preget av at ting ikke går helt etter planen. Ikke la dette trekke ned humøret ditt, for denne utsettelsen eller avlysningen vil være veldig verdt det, selv om du kanskje ikke ser dette når det skjer. Alt skjer for en grunn og det er en stor sjans for at universet vil at du skal får med deg litt mer kunnskap eller viten før du går videre.

Den norrøne guden Odin hang opp ned i mange dager for å kunne tilegne seg visdommen som runene. Han hang der med den største ro og selvfølge. Denne roen ser man også i dette kortet. Ta til deg denne roen og vit at det er verdt å vente på, uansett hva det er du venter på. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Kortet er fra kortstokken Tarot Cats som er laget av Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en flott avslutning på uken, selv om den kan bli preget av litt venting. ❤
Hekseklem sendes fra Ragna🧙🏻‍♀️