Du er klar for det neste steget

På selveste julekvelden ble det Verden fra Den store arkana som ble dagens kort. Verden forteller at dagen i dag vil markere en tydelige slutt og/ eller start på en viktig fase i livet ditt. På mange måter kan du se på denne dagen som et «før og etter øyeblikk». Dette blir nok en juleaften du vil huske godt på en positiv måte.

Det kan hende at et prosjekt på jobb, studier eller i hjemmet (oppussing) er over og at et nytt og spennende er på vei. Du er nå klar for det neste steget. Dette er en tid for å feire, være stolt av deg selv og se fremover med glede og kjærlighet. Dette kortet kan også vise til et gjennombrudd i din spirituelle utvikling.

På mange måter er Verden et seierskort – du greide det! Du kom i mål takket være hardt arbeid, målbevissthet, erfaringer som er både gode og mindre gode og nå er du akkurat der du skal være og du er klar for å igjen innta Narrens (nr. 0 i Den store arkana) energi og begynne på en ny reise.

Et viktig og energisk øyeblikk i livet ditt! Heia deg og lykke til videre 🙂

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ønsker deg og dine en fredelig og god julefeiring❤🎄

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️