Fokus og disiplin får deg i mål

Ukens første kort ble det vakre Vognen fra den store arkana. Dette betyr at alt du har av planer og mål får du best i havn ved å holde fokus, ha disiplin og jobbe deg målrettet fremover. Struktur over kreativitet i dag vil hjelpe deg å få unna det du har planlagt.

Dette kortet råder deg å ikke gi deg, vær bestemt og fokusert på dine mål og seier vil ta sted. Er det et prosjekt eller lignende som virker litt utfordrende å få i havn? Hvordan kan du på best mulig måte bruke de forskjellige ressursene og evnene i deg selv og ei eventuell gruppe for å komme i mål? Gjennom disiplin og sterk vilje vil du oppleve seier og komme i mål med dine planer og mål for i dag.

Dette kortet handler om å ikke gi seg selv om man møter litt motstand i prosjektet. Du har det som trengs for å komme i mål og du kan nå det ved å være disiplinert og finne kompromisser slik at du kommer deg til sluttresultatet du ønsker.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en fokusert start på uken🌟

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️