Grip mulighetene som kommer din vei

Onsdag 23. mars. Dagens kort er «Ace of Pentacles», altså myntesset. Dette er virkelig uka for nye begynnelser. Essene står i kø, med gårsdagens stavess og dagens myntess. Kanskje ikke så rart, våren er jo her!

Essene symboliserer nye muligheter og begynnelser, og myntesset står da for en ny start innen det materielle som økonomi, arbeid, hjem eller helse. For deg kan dette bety at du kommer over en spennende karrieremulighet, eller får inn mer penger i form av lønnsøkning, arv eller en annen type utbetaling du ikke hadde regnet med. Det kan også handle om utbedringer på boligen eller kanskje du finner ut at du vil flytte.

Myntene symboliserer også kroppene våre, og på bildet ser vi en bjørn som kommer ut av hiet sitt og er klar for en ny vår. Dette kan bety at du vil oppleve bedring i din fysiske tilstand og kommer deg mer ut, klar for nye eventyr.

Myntesset betyr at gode ting er på vei. Dine drømmer og visjoner begynner å vokse og ta form i den fysiske virkeligheten. Lykke, vekst, velstand og trygghet kommer inn i livet ditt.

Dette er også et godt tidspunkt for å lansere nye ideer og prosjekter. Denne energien gir deg en mulighet til å begynne å forandre ting til det bedre. Kropp og sjel er i balanse. Dra nytte av denne gode jordenergien, og la den fylle deg med fred og harmoni.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot