Hvordan kan du vise litt omsorg i dag?

Ukens første kort ble den praktiske og omsorgsfulle Jorddronningen. Dette er en praktisk og sterk morsfigur og hun er en kvinne som sørger for at alt det nødvendige er på plass i heimen og at alle har det bra. Jorddronningen er også en energi som omhandler samhold og omsorg i familien, hvordan kan vi nære hverandre slik at vi vokser opp og frem i våre prosjekter og i oss selv, selv da vi er godt voksne? Hvordan kan du vise litt praktisk omsorg i dag?

Hvordan kan du hjelpe og støtte et familiemedlem i dag slik at han eller hun føler seg litt bedre og tryggere? Kanskje du kan ordne et hyggelig måltid, vaske eller handle, eller kanskje hjelpe til med noen praktiske oppgaver?

Er du mor eller har en mor så er dette en fin dag å hedre deg selv i morsrollen og kanskje ta en samtale og gjøre noe hyggelig med moren din. Dette kortet viser også en businessdame som driver sin virksomhet ut ifra hjertet! Er du en entreprenør og kvinne, så er dette kortet et tegn om å følge hjertet og intuisjonen din – du er på rett vei, tenk praktisk!

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en magisk mandag! 

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️