Inspirerende nyheter kommer til deg i dag

Dagens kort ble det ivrige og inspirerende «Princess of Wands», eller Ildpasjen som det tradisjonelt heter på norsk. Dette betyr at inspirerende og motiverende læring og beskjeder er på vei.

Med Ildpasjen vil det alltid være veldig spennende og det vil gi deg energi. Så vær bevisst og se etter tegn i dag. Pasjer handler alltid om læring i en eller annen form, samt at en beskjed eller informasjon vil komme til oss.

Dette kan være en reklame du ser på nett, melding fra en gammel venn, en telefonsamtale eller møte med en eller annen person og/ eller dyr. Kanskje du blir inspirert av en kursholder, lærer eller mentor. Beskjeden som kommer til deg i dag vil inspirere deg og gi deg ny energi til hva nå enn dette prosjektet eller temaet handler om. Gjerne vil det være av den kreativ sort. Så kanskje du får en ny maleidé, eller kanskje du finner en kreativ løsning på en utfordring på jobb.

Kortet er fra tarotkortstokken The Druid Craft Tarot som er skrevet av Philip & Stephanie Carr-Gomm og illustrert av Will Worthington. Les mer om kortene her. 

Ha en inspirerende torsdag?

Hilsen Ragna??‍♀️