Nærhet og sterk tilknytning

Mandag 21. mars. I dag ble «Two of Cups» dagens kort. På bildet ser vi to mennesker som åpenbart er sterkt knyttet til hverandre. Tiltrekning, forbindelse og partnerskap er stikkord for dette kortet.

Dette er det store romansekortet i stokken – det kan bety kjærlighet, men absolutt også sterke vennskapelige forhold eller partnerskap på et mer profesjonelt nivå. Uansett er forbindelsen mellom dere svært dyp og positiv. Forholdet er basert på tillit og gjensidig respekt. Dette er viktig å ta vare på, og det vet dere begge to.

Har du noen i livet ditt du føler en sterk tilknytning til? Dette kortet er en oppfordring til å vise dem at du setter pris på forholdet deres. Ta en telefon til vedkommende, eller bruk dagen sammen med denne personen hvis du har mulighet til det. Møt hverandre gjerne over to glass, som personene på kortet. Eller hva med å planlegge en litt større og minneverdig opplevelse for bare dere to? Forhold, uansett om det er vennskapelige eller romantiske, trenger næring for å vokse. Det magiske med slike forhold er at begge får mer tilbake enn det dere gir. Sammen skaper dere noe helt spesielt.

Har du akkurat møtt en potensiell kjæreste eller venn, er dette kortet et veldig positivt tegn! Føler du imidlertid at en slik forbindelse mangler i livet ditt, er dette et tegn på at det absolutt er mulig å finne den.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot