Rom til å puste

Kortet for søndag 27. mars er «Six of Swords», altså seks sverd. På kortet ser vi noen mennesker i en båt som straks er framme ved sin destinasjon. De har reist langt og ferden har vært utfordrende. Kanskje føles det slik for deg også nå.

Dette kortet står for slutten på en turbulent periode med mye kaotiske tanker og følelser. Til tider har det føltes som om båten du sitter i skulle synke. Men nå vil dette roe seg, du får snart land under føttene og kan se lysere på fremtiden.

Det kan også handle om at du nå går vekk fra et tankesett og bygger opp et mer positivt syn på livet. Du er på vei ut av den nedadgående spiralen og får bedre kontroll over tanker og følelser. Hold fast ved dette og vit at du er på rett vei.

Et tredje aspekt ved dette kortet handler om ulike former for forflytning og bevegelse. Det kan være på grunn av bytte av bolig eller jobb, endringer i familieforhold eller andre områder i livet. Det tar en stund før man klarer å lande helt etter sånne omveltninger, så gi deg selv tid. Overgangen kan være tøff, men det er verdt det når man ser tilbake.

Hovedbudskapet til seks sverd er i alle tilfeller at ting vil bli bedre. Gi deg selv rom til å puste og slappe av i trygg viten om at det ligger fine ting i fremtiden.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot