Romantisk slutt på uken

Ukens siste kort ble det romantiske «To begre». Med «De Elskende» som dagens kort i går og dette kortet i dag, så må denne helgen bare fylt til randen med kjærlighet, romantikk og flørting. Dette er den perfekte dagen til å flørte, gå på date eller kurtisere din kjære i et allerede eksisterende forhold. Gjør litt stas på den du elsker, kjøp blomster, lag et godt måltid og la hen vite hvor mye hen betyr for deg.

I går var de «De Elskende» som var dagens kort, det er kanskje det sterkeste kjærlighetskortet i hele tarotstokken. I dag kommer det som er det nest største kjærlighetskortet, nemlig «To begre». Så «love is in the air» uten tvil! På dette kortet ser vi et par som ser dypt inn i hverandres øyne i en eller annen form for seremoni.

Kortet viser et bryllup eller en annen form for løfte om kjærlighet for hverandre. Her er det dype følelser, masse lidenskap og et løfte om trofasthet. Hvis du har vært i tvil så er dette et positivt tegn på at en mulig ny partner er verdt å satse på!

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en romantisk søndag?

Hilsen Ragna??‍♀️

Relaterte saker:

Hva er egentlig kjærlighet?

Mening, kjærlighet og tenåringspsykologi