Sats på deg selv

Kortet for tirsdag 15. mars er «Nine of Pentacles», altså ni mynter. Dette kortet handler om å stå på egne ben og vite hva man er verdt. Det står for vekst, velstand, selvstendighet, mestring og egenkjærlighet.

I dag forteller kortene deg at du har all grunn til å være stolt av deg selv! Reflekter over hvor langt du har kommet. Se tilbake og tenk på hvordan livet ditt var for et år siden, fem år siden eller til og med tjue år siden. Du har utviklet deg, lært og oppnådd så mye i løpet av denne tiden. Dette kortet er en anerkjennelse av det. Gi deg selv en god klem og kjenn på takknemlighet for alt du har bygget opp av erfaringer, materielle verdier og personlig vekst.

Sett av tid til deg selv i dag. Egentid er utrolig viktig for å styrke selvfølelsen, bokstavelig talt – følelsen av deg selv – der du lærer hvem du er og hva du trenger for å være lykkelig. Egentid er tid hvor du er totalt tilstede i dine egne tanker, så vær bevisst på tankeprosessen din og steng ute forstyrrende elementer. Begynner tankene å vandre? Sentrer deg og si strengt til deg selv «dette er min tid».

Egentid kan se annerledes ut for alle. Det viktigste er å gi deg selv påfyll og glede, enten det er en tur i skogen, en frisørtime eller skjønnhetsbehandling, en god bok eller en hard treningsøkt. Bare du vet hvordan du best kan fylle ditt behov.

Forresten, «ni mynter» er et veldig godt tegn hvis du vurderer å bytte jobb, starte ditt eget foretak eller begynne på en ny utdanning. Sats på deg selv, sier «ni mynter».

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot