Start uken med praktisk morskjærlighet

Ukens første kort ble den kjærlige og praktiske «Queen of Pentacles», som er det samme som «Jorddronningen» på norsk. Dette er en oppfordring til deg å være praktisk og omsorgsfull med dine prosjekter i dag. Å prioritere tid med familien vil også gjøre deg ekstra godt på denne fridagen.

«Jorddronningen» er den praktiske «tigermammaen» i tarotkortstokken. Hun har alltid full oversikt over familien sin og hva de trenger av fysiske og materielle detaljer for å ha det bra og være lykkelige. Hun kan beskytte med nebb og klør, samtidig som hun vet akkurat hva du trenger å spise eller drikke på en dårlig dag. Hun er også en drivende og god forretningsdame som vet hva som skal til for å få en bedrift til å blomstre og gå i overskudd. Dette gjør hun med en praktisk morskjærlighet.

Dette er budskapet til deg denne dagen: Vær praktisk og kjærlig i alt du gjør i dag. Å være sammen med familien vil også gjøre deg godt. Send en tanke til moren din, enten hun er her på jorden eller i himmelen. ❤️

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en magisk mandag! ?

Hilsen Ragna??‍♀️

Les også: 

Rød mandag for rotchakraet og jording

Foreldre er ledere for fredsarbeid