Stavkongens skaperkraft

Kortet for tirsdag 4. januar er «King of Wands», Stavkongen. Dette er et veldig godt kort når du har mye du ønsker å gjennomføre. Stavkongen er ikke redd for å handle. Han har masse energi og fikser og ordner ting lett som en plett.

Dette kortet har en skapende og ildfull energi. Bruk den til å gjøre drømmene dine sanne. Stavkongen er modig og energisk. Hent inspirasjon fra ham i dag. Kjenn at du har full kontroll. Arbeidet ditt gir gode resultater og du føler deg sterk. Selvtilliten er på topp. Du sitter i førersetet og kan bare kjøre på. Du kan klare det utroligste bare du bestemmer deg for det.

I dag kan du merke at du har ekstra overskudd og handlekraft. Bruk tid på noe du er lidenskapelig opptatt av. Ikke være redd for å ta plass og følge drømmene dine. Bruk denne energien for alt den er verdt. Har du en påbegynt idé eller et prosjekt du vil få ferdig er dette tidspunktet for å gjennomføre det. Ikke nøl eller utsett noe nå, stå på og fullfør prosjektene dine.

Stavkongen kan også stå for en person i livet ditt som hjelper deg med å nå drømmene dine. Det kan være håndverkeren som bygger huset ditt eller sjefen som gir deg forfremmelse. Legg merke til hvordan Stavkongen viser seg for deg i dag. Han er litt av en magiker!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot