Tør å være sårbar og unik i dag

November sitt siste kort ble den herlige og unike Vannpasjen. Dette kortet oppfordrer deg til å tørre å være unik og sårbar. Dette kan hjelpe deg å finne spennende kreative løsninger eller får kreative ideer til et prosjekt eller lignende.

I tarot handler pasjene alltid om beskjeder og de representerer gjerne en ung gutt eller jente. På dette kortet så ser vi en gammel mann, men han er lykkelig fordi han har behold et ungt og friskt sinn. Han tør å være seg selv, unik og herlig som han er.

Vær obs på beskjeder som kan komme i alle former, både digitalt, via telefon eller via mennesker. Det kan også hende at et ungt menneske inspirerer deg og gir deg noen gode ideer til hvordan du kan løse ting du har jobbet med. Dette kan også være følelsene dine som er tydeligere enn vanlig denne dagen. Lytt til dem og vær kreativ!

Dette er en dag hvor man har viktige «tilfeldige» møter med disse beskjedene som universet ønsker å sende oss i en eller annen form. Vannpasjen er også et kort som betyr at du i dag vil lettere greie å sette ord på dine følelser. Kanskje det har vært vanskelig å ordlegge deg når du snakker med partneren din om dine følelser generelt eller om han/henne? I dag vil dette heldigvis løsne litt.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ha en kreativ og unik onsdag✨

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️

PS: Sjekk ut vår julekalender som er i gang her: https://medium.no/aktuelt/medium-sin-julekalender-er-i-gang/