Utadvendt start på uken

Mandag 14. mars. Dagens kort er den ildfulle «Princess of Wands», Stavprinsessen. Hun vekker entusiasmen i deg og bringer med seg økt energi og inspirasjon. Kanskje føler du deg mer utadvendt og sosial i dag.

Stavprinsessen står for det å vekke lidenskapen og motet i deg. Dra nytte av denne energien for å oppnå dine mål og ambisjoner, særlig når det gjelder kreative prosjekter. Prinsessen er nyskjerrig og åpen for alt, men hun har også en rastløs side, så ha tålmodighet og hold oppmerksomt fokus på det du ønsker å oppnå. Ikke la deg distrahere av andre ting.

Prinsessene i tarotstokken står ofte for uventede og gode nyheter, og stavprinsessen kan i så måte symbolisere at du mottar nyheter som handler om saker du brenner for. Denne prinsessen kan også stå for ditt indre barn, så se om du kan koble deg på den siden av deg selv i dag. Kanskje det indre barnet har en beskjed til deg?

La denne potente energien fylle deg med livskraft og guddommelig inspirasjon. Gled deg over livet og lev til det fulle. Ha tro på deg selv og kjemp for det som er viktig for deg, er budskapet fra dette kortet.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot