− Ingen dør alene

Noen mennesker har opplevd det som kalles delt dødsopplevelse (DDO), hvor en frisk person opplever å følge en døende på reisen mot det hinsidige. Det første omfattende studiet av DDO er gjort av sorgterapeut William J. Peters, som har skrevet bok om disse spennende oppdagelsene om hvordan sjelen starter sin reise etter døden.

Spør et medium: Åndeverden og avtrykk

Hva forskjellen på åndeverden og avtrykk? Det vil Jorun Løndal svare på i denne artikkelen. Den er fra den faste Medium-spalten "Spør et medium", hvor både Jorun Løndal og Andrea Sollie svarer på spørsmål om kanalisering, mediumskap, husrens, healing og åndeverdenen generelt.
medium +

Husrens i butikk på Nøtterøy: Åndene jobber for en bedre Atmozfære

Glass som sklir av hyllene og knuses på gulvet. Tung energi og kunder som føler et nærvær i butikken. Hva eller hvem kan gjemme seg her, mon tro? Bli med til Ingvild Hjelseth og interiørbutikken hennes Atmozfære på Nøtterøy.

Husrens på Hadeland: En god svigermor forlater deg aldri!

Bilder svever i luften, en dukke fra Russland mister pelsen fra luen og klokker styres av åndeverden. Bli med inn til familien Norlund der svigermor fra den andre siden fremdeles er en aktiv del av familien.
medium +

Klok håndtering av ønsker

En del av å bli voksen og klok handler om å ikke la seg totalt og blindt styre av egne ønsker og begjær. Ønsker og drømmer er viktig og fint å ha. Men hvordan kan vi unngå nederlaget og tomheten som kan oppstå hvis ønskene ikke blir oppfylt? Hvordan kan vi på klokest mulig måte håndtere våre ønsker og drømmer? 

Sosiale medier: Inspirert eller drenert?

La sosiale medier inspirere deg — ikke tappe deg. Her er seks mindfulle tips som vil hjelpe deg.

6 mindfulle tips for bevisst bruk av sosiale medier

Mindfulness er en praksis for å fokusere sinnet på det nåværende øyeblikket, med aksept og uten dømmekraft. Ved å være oppmerksomme når vi bruker sosiale medier, kan vi være mer bevisste på hvordan det påvirker oss, og øve oss på å ta bedre vare på oss selv.
medium +

Hvordan starte en healing og hvordan energien flyter

Healing er flyt av energi fra healeren til klienten. Det finnes tre forskjellige måter som energien fra åndeverdenen kommer frem til klienten på. Det er enten gjennom healeren, via auraen eller direkte til klienten. For å få til en god healing, er det viktig både med kunnskap og erfaring.

En fest for takknemlighet

I Nord-Amerika er Thanksgiving en stor feiring hver høst og i Norge feires høsttakkefest i kirkene. Takknemlighet nevnes ofte som en vei til økt lykke. Hva med å la oss inspirere til å tenke over hva man kan være takknemlig for hver eneste dag? Hvordan ville livene våre blitt da?

Byttefest Norge rundt på Grønn fredag

Med Grønn fredag ønsker DNT ung å motivere til mer gjenbruk og byttekvelder fremfor kjøpefest og økt forbruk med Black Week og Black Friday. Over hele landet gjøres det nå klart for Grønn fredag den 25. november som et alternativ til kjøpefesten.

Vestkantbadet gjenåpnet som Oslos største velværesenter

Etter fem års omfattende restaurering er det gamle Vestkantbadet endelig klart for nye gjester. Med totalt 1400 kvadratmeter for ulike helse- og skjønnhetstilbud, kaller de seg nå Oslos største velværesenter. Her kan man blant annet få kurs i isbading og bli med på spennende badstueritualer.

Heksas titt på november

medium +
Vi starter november med å være midt i en eklipsesesong. Det er heftige energier i sving. Dette er en fin tid å rette din spirituelle praksis rundt øvelser som tilgivelse, takknemlighet og aksept, Hvordan kan du finne mer harmoni og gjøre deg klar for den roligere sesongen som ligger foran oss?

Husrens i butikk på Nøtterøy: Åndene jobber for en bedre Atmozfære

medium +
Glass som sklir av hyllene og knuses på gulvet. Tung energi og kunder som føler et nærvær i butikken. Hva eller hvem kan gjemme seg her, mon tro? Bli med til Ingvild Hjelseth og interiørbutikken hennes Atmozfære på Nøtterøy.

Røykkvarts: Dødens krystall

Røykkvarts er en brunlig eller grålig kvarts, noen ganger nesten svart, som har vært mye brukt som en smykkesten. Fargen skyldes gitterdefekter som oppstår i forbindelse med naturlig radioaktiv bestråling eller oppvarming. Den finnes naturlig i naturen også i Norge, og er forholdsvis vanlig. Den kan også «lages» ved å utsette klar kvarts for stråling eller oppvarming.  

Støttende verktøy for den spirituelle mammaen

Maria Carlsson er holistisk livscoach, forfatter og holder jevnlige mammasirkler. Her hjelper hun kvinner med å prioritere seg selv for å få mer overskudd i hverdagen gjennom å praktisere egenkjærlighet.

Lyseblå fredag for halschakraet 

Fredag kan relateres til elementet eter og halschakraet, også kalt vishuddha chakra, som er det femte hovedchakraet og har fargen lyseblå eller turkis. Dette er sjette del av en serie med artikler som gir inspirasjon og tips om å leve med en syklus av farger hver uke, og i tråd med chakraenes energier.

Populær meditasjonsapp

Insight Timer har fått veldig mye skryt både i blader og av brukere, blant annet som «Apps of the Year Winner» i TIME magazine og Womens Health, så den går for å være en av verdens beste meditasjonsapper, med over 12 millioner brukere verden rundt.