Hjelp hjertet og forebygg sykdom

Jo eldre man blir, jo trangere og mindre elastiske blir blodårene, og jo høyere er risikoen for skadelig høyt LDL-kolesterol og hjertesykdom.

16

Hvitløk skal være bra for både hjertet, kolesterolet og blodsirkulasjonen, i tillegg til at den kan forebygge bakterieinfeksjoner og styrke immunforsvaret. Hvitløk kan hjelpe blodårene til å bevare smidigheten. Hvitløk hemmer bakterier og parasitter og virker slimløsende.

Ønsker du å slippe hvitløkslukten kan hvitløkstabletter være et bra alternativ. Kwai hvitløkstabletter inneholder alle de samme stoffene som frisk, økologisk dyrket kinesisk hvitløk. Denne hvitløken er kjent for å ha et høyt innhold av aktive stoffer. Kun vannet fra hvitløken er fjernet, og den er presset til en luktfri tablett som er lett å svelge.

En rekke studier har vist at ekstrakt fra kinesisk hvitløk hemmer syntesen av kolesterol i kroppen og nedsetter mengden kolesterol som sirkulerer i blodet. Det er også påvist at kinesisk hvitløk virker som en antioksidant.

Kwai kan brukes av alle, også gravide, ammende og diabetikere. Produktet selges i helsekostbutikker og på www.mezina.com.

Leverandør: Mezina ASbro@mezina.com, tlf. 37 18 55 00 

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelFeiring av fruktbarhet og nytt liv
Neste artikkelTrening kan bli en besettelse
Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun faktisk bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no