Pluss artikler

Logg inn med din epost og passord for å lese

medium +

Klok håndtering av ønsker

En del av å bli voksen og klok handler om å ikke la seg totalt og blindt styre av egne ønsker og begjær. Ønsker og drømmer er viktig og fint å ha. Men hvordan kan vi unngå nederlaget og tomheten som kan oppstå hvis ønskene ikke blir oppfylt? Hvordan kan vi på klokest mulig måte håndtere våre ønsker og drømmer? 
medium +

Kostholdsekspert og treningsglad 76-åring: ‒ Jeg har trent feil i 64...

Etter at Dag Viljen Poleszynski leste boka «Weight lifting is a waste of time» – på norsk oversatt til «Vektløfting er bortkastet tid», som er skrevet av forskeren og ingeniøren John Jaquish, har han etter 64 år med trening innsett at han har trent feil.
medium +

Da ondskapen viste sitt ansikt

Nytt fra kosmos: Baneheia-drapene Baneheinsaken i Kristiansand fra 2000 ble aktuell igjen fordi rettsapparatet har en gjenåpning i høst. Her ser vi kort på ulike...
medium +

Hvordan starte en healing og hvordan energien flyter

Healing er flyt av energi fra healeren til klienten. Det finnes tre forskjellige måter som energien fra åndeverdenen kommer frem til klienten på. Det er enten gjennom healeren, via auraen eller direkte til klienten. For å få til en god healing, er det viktig både med kunnskap og erfaring.
medium +

Heksas titt på november

Vi starter november med å være midt i en eklipsesesong. Det er heftige energier i sving. Dette er en fin tid å rette din spirituelle praksis rundt øvelser som tilgivelse, takknemlighet og aksept, Hvordan kan du finne mer harmoni og gjøre deg klar for den roligere sesongen som ligger foran oss?
medium +

Mindful yoga-retreat på Finnskogtoppen

Finnskogtoppen ligger som en oase med utsikt over den vakre innsjøen Røgden, midt i tykkeste Finnskogens mystikk og skjønnhet. Mindful yoga står på timeplanen, et relativt nytt konsept i Norge. Det kan neppe finnes noe mer fristende sted for å forene mentale og kroppslige teknikker for å skape balanse, fokus, ro, konsentrasjon og tilstedeværelse.
medium +

Stol på intuisjonen når du trekker kort

Når du trekker kort, må du stole på intuisjonen din. Her kan du lære hvordan du kan stole på intuisjonen, samt lese om vår tarotkortspesialist Ragnas favorittkort.
medium +

Dette skjer på himmelen i november

November får en ganske tøff start. Dette takket være en sterk og utfordrende måneformørkelse den 8. november.
medium +

Husrens i butikk på Nøtterøy: Åndene jobber for en bedre Atmozfære

Glass som sklir av hyllene og knuses på gulvet. Tung energi og kunder som føler et nærvær i butikken. Hva eller hvem kan gjemme seg her, mon tro? Bli med til Ingvild Hjelseth og interiørbutikken hennes Atmozfære på Nøtterøy.
medium +

Slik kan du frigjøre deg fra sosial angst

Mange av oss lever et begrenset liv på grunn av sosial angst. I denne artikkelen presenterer coach, psykoterapeut og kursholder Andreas Aubert en grunnforståelse av fenomenet, og noen tips til hvordan man gradvis kan komme seg ut av det.
medium +

− Spre dine vakre vinger!

Å hjelpe andre til å ta gode valg og tørre å være seg selv er hva Nina Bull-Engelstad virkelig brenner for å få ut budskap om. At du tør å ta de valgene som er riktige for deg og at du tør å være ekte, slik at du kan spre dine vinger og løfte både deg selv og andre på veien.
medium +

Er du klar for å starte din sjels episke reise?

Her skal vi se nærmere på de ulike syklusene vi går gjennom i livet og hvorfor, samt hvordan vi starter den viktigste reisen av dem alle – sjelens episke reise.
medium +

Life Alignment: Et terapeutisk healing-system

Life Alignment er et terapeutisk healingssystem som hjelper til med å forløse innestengte følelser og bevisstgjøre tanker og trossystemer. Systemet fungerer både på fysiske, emosjonelle og mentale utfordringer.
medium +

Finn balansen mellom dine maskuline og feminine energier

Har du hørt om den indre mann og kvinne? Bli med på en reise innover i ditt indre symbollandskap der målet er mer balanse mellom maskuline og feminine energier i deg selv og i verden. – Hvis alle hadde jobbet med sitt indre, ville verden vært et bedre sted, sier kunstterapeutene Anne-Lise Lilleholmen og Karin Linge Anderssen.
medium +

Sang som frigjør, forløser og styrker

Det kan ligge mye selvutvikling i det å leke med sangstemmen og samle mot til å synge fritt og uanstrengt fra hjertet. Sangpedagog Karin Destainville Dammens hjertesak er at alle kan utvikle sangstemmen og at sang kan løfte og glede oss på flere nivåer.
medium +

Slik kommer du ut av det spirituelle skapet

Spirituell utvikling og oppvåkning kan være utrolig spennende, givende, men samtidig krevende. Det er en berg- og dalbane med opp- og nedturer. Akkurat slik må det og skal det være. Du øker sin bevissthet ved å gå gjennom forskjellige spennende og viktige opplevelser.
medium +

Beskytt deg mot forkjølelse og influensa!

Noen ganger er det nesten umulig å unngå å bli smittet, men det er mye vi kan gjøre for å forebygge ekstra kjipe og langvarige forkjølelser og influensa. Her er det viktigste du kan gjøre for å styrke kroppens daglige kamp mot sykdomsfremkallende virus og bakterier.
medium +

Vi trenger både indre arbeid og autentisitet

I selvutviklingsmiljøer tilbys en rekke spesifikke metoder som skaper harmoni og kraft i kropp og sinn. Dette har samtidig begrenset virkning hvis vi ikke også etterstreber å være mer sanne og ekte i ord og handling i hverdagslivet, hevder coach, psykoterapeut og gruppeleder Andreas Aubert.